Tienduizend food & non-food producten voor duizend en één horecazaken.

Uitstekende service voor iedereen

Tienduizend producten. Dat heeft Van Hout Horeca, uit Limburg, voor u in de aanbieding. Van food tot non-food artikelen, voor frituur tot restaurant. Want wij beperken ons niet tot één doelgroep. Bij ons kunnen verschillende horecazaken terecht voor hun food en non-food artikelen: restaurants, frituren, broodjeszaken, tavernes, ijssalons en koffieshops, traiteurs, feestzalen, hotels, evenementencatering, bedrijfskantines, enzovoort. Om het even welke zaak u uitbaat, Van Hout Horeca geeft u altijd de beste service. Concreet? Een enorm aanbod, correcte levering en véél informatie.

Grote voorraad, snelle levering

Van Hout Horeca heeft een opslagplaats van 7000 vierkante meter. Daardoor hebben we de meest frequente producten, food en non-food artikelen altijd op voorraad. En wordt u telkens opnieuw snel geholpen. Bovendien leveren wij met vrachtwagens die een gescheiden vries- en koelcompartiment hebben. Zo brengen we uw bestelling in een keer. Geen gedoe, één factuur. Snel en correct!

Hulpvaardig team

Het team van Van Hout Horeca loodst u door het overweldigende assortiment en begeleidt u bij uw keuze. Dat doen we met demodagen, hulpvaardige vertegenwoordigers en handige folders. In die laatste vindt u altijd onze promoties en nieuwe producten food en non-food terug. Want Van Hout Horeca uit Limburg houdt de vinger aan de pols. Is er een nieuw product op de markt? Dan hoort u het snel, en verrast u uw klanten als eerste!

Ontdek snel ons assortiment en contacteer Van Hout Horeca voor uw bestelling!

Wij maken een succes van uw frituur!

Lievelingskost

Ieders nummer één? Een uitstekend pakje frieten. Van Hout Horeca is uw partner voor alle frituurtoebehoren. Van snacks en mayonaise, tot frisdrank over verpakkingsmateriaal. Want wij hebben ook papieren frietzakken, vorkjes en kartonnen of plastic frietbakjes.

Grote keuze aan snacks

Van Hout Horeca levert al uw frituursnacks: kinderboxen, bereide vleeswaren zoals stoofvlees en goulash, frikadellen, hamburgers, bami-schijven en gehaktballen. Daarnaast verkopen we heerlijke vegetarische en halal-snacks. Al dat lekkers bakt u uiteraard in de meest kwalitatieve oliën of vetten. En ook die vindt u bij Van Hout Horeca! Ontdek bovendien onze zuurwaren, zoals uitjes en augurken, onze schepsalades en ons uitgebreide sauzenaanbod.

Altijd paraat

Een samenwerking met Van Hout Horeca is een garantie op succes. Want onze stockbeheerders vullen de voorraad constant aan. Bestellen en wekenlang wachten? Niets daarvan: we staan altijd paraat om u uit de nood te helpen!

Kies ook voor een onvergelijkbare service, klantvriendelijkheid én een enorm aanbod: contacteer ons nu!

Wij geven om uw restaurant!

Snel en betrouwbaar

Runt u een restaurant, ijssalon, koffieshop, brasserie of taverne? Dan hebt u de handen vol met nieuwe menu’s bedenken, personeelsbeheer, de inrichting van uw zaak, reclame, … Noem maar op. Gelukkig vindt u in Van Hout Horeca een snelle en betrouwbare partner die alles levert wat u nodig hebt. Van kaarsen tot kwaliteitswijn en verse producten: er is niets wat we niet hebben. En samenwerken met één leverancier, dat bespaart u tijd en stress. Bovendien houdt u zich bezig met de essentie van uw restaurant: koken.

Van sauzen tot desserts

Van Hout Horeca levert alle producten voor uw restaurant of grootkeuken:

 • tafelpapier (bijvoorbeeld servetten)
 • olijfolie, boter, margarine
 • aardappelproducten (bijvoorbeeld voorgebakken frieten, kroketten en gratins)
 • koffie en toebehoren (bijvoorbeeld koffiekoeken, suiker en koffiemelk)
 • deegwaren
 • bereide vleesgerechten, fijnkostwaren, vers vlees, gevogelte, wild
 • soepen
 • sauzen, kruiden, bouillons
 • brood en banket
 • zuivelproducten (bijvoorbeeld room en kaas)
 • desserts
 • diepvriesgroenten

Kwaliteit voor grootkeukens

Ook grootkeukens bevoorraadt Van Hout Horeca. Hebt u iets nodig? Bel naar ons. Want onze uitgebreide stock helpt u zo uit de nood. Bovendien werken wij alleen samen met de beste leveranciers. Smakeloze schoolmaaltijden? Niet bij ons. Ontdek het volledige aanbod op onze website!

Verzeker u van een betrouwbare horecapartner: contacteer ons voor meer informatie!

VanHout 2015 februari:
VanHout 2014 jan:
VanHout 2014 feb:
VanHout 2014 mei:
VanHout 2014 juni:
VanHout 2014 aug:
VanHout 2014 dec:
VanHout 2013 mei:
VanHout 2013 juni:
VanHout 2013 aug:
VanHout 2013 okt:
VanHout 2013 dec:
Vanhout 2013 feb:
VanHout 2012 dec:
VanHout 2007: